Zorg ervoor dat websurfers naar u zoeken als ze behoefte hebben aan uw producten of diensten.

Als mensen uw product of service nodig hebben, wilt u dat zij als eerste aan uw merk denken. Daarom is het belangrijk dat u aan uw merkbekendheid en reputatie werkt. Zelfs voordat klanten beseffen dat zij u nodig hebben.

Diensten:

Social media marketing (SMO) is een goede manier om met bestaande klanten in contact te komen en nieuwe relaties op te bouwen met toekomstige klanten. Maar het is noodzakelijk om hier een strategie voor te maken om dit goed te laten slagen. Als u Eqwise inzet voor uw social media marketing optimalisatie ondersteunen wij u met identificeren van doelgroepen, belangrijke influencers, meest optimale mediakanalen en key performance indicators (KPI’s).

Wij maken strategieën voor de ontwikkeling van uw aanwezigheid en merk, om het aantal volgers, likes, shares en reacties in uw social mediakanalen te verhogen en om conversies te verbeteren.

Content marketing
Relevant goed geschreven content is de fundering voor effectieve internet marketing.

U werkt met goede content aan SEO, links, een social media presentatie en zelfs uw merkbekendheid. Als bovenstaande goed wordt uitgevoerd kan dit lezers informeren , leads genereren en relaties versterken met bestaande klanten. Bij EQwise zijn wij ervan overtuigd dat de beste content marketing strategieën gebaseerd zijn op doelstellingen, doelgroep en vorm van uw koopproces.