koop een website op maat

Selecteer je opties.
Vul alle elementen in.

Websiteplatform

22222
Kies een optie…
WordPress Standaard
WordPress Maatwerk
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • WordPress StandaardBasistarief voor een standaard WordPress-website begint bij €699,-. Deze website wordt gemaakt op basis van de bestaande huisstijl en een standaard lay-out.
 • WordPress MaatwerkBasistarief voor een maatwerk WordPress-website begint bij €1795,-. Deze website wordt gemaakt op basis van de bestaande huisstijl. De website lay-out is samen te bepalen om unieke beleving te creëren.
Kies een optie !

Teksten

22222
Kies een optie…
Zelf teksten aanleveren
SEO geoptimaliseerde teksten
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Zelf teksten aanleverenZijn de teksten van je huidige website nog steeds naar wens? Heb je al nieuwe teksten laten schrijven? Of vind je het leuk om zelf aan de slag te gaan met het schrijven van teksten? Dan kun je deze bij ons aanleveren via het format dat je hier kunt downloaden.
 • SEO geoptimaliseerde tekstenHeb je zelf geen tijd, geen inspiratie of geen gevoel voor het schrijven van webteksten? Dan schrijven wij deze voor je! Wij zorgen voor SEO geoptimaliseerde webteksten. Zodra de offerte is goedgekeurd, wordt er een (telefonisch) interview ingepland met onze tekstschrijver.
Kies een optie !

Aantal pagina’s

0
Kies een optie !
Hoeveel pagina’s heb je nou eigenlijk nodig? Als je kiest voor een basis-website, adviseren wij om minimaal 5 pagina’s toe te voegen. Dit zijn de homepagina, het dienstenoverzicht, de ‘over ons’ pagina, de nieuwspagina en de contactpagina. Wanneer je voor iedere dienst een losse pagina wilt, voeg je per dienst een pagina toe. Welke pagina’s je op de website wilt, beschrijf je in het format voor de menustructuur die je hier kunt downloaden.
Download tekstformat
Download menustructuurformat

Visuele bouwer

22222
Kies een optie…
Elementor Pro (Jaarlijkse licentie)
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Elementor Pro (Jaarlijkse licentie)Wanneer je gemakkelijk aanpassingen wilt doen aan je website, raden we je aan om een visuele bouwer te gebruiken. Dit is een gebruiksvriendelijke tool waarmee je zonder al te veel kennis van webdesign aanpassingen kunt doen.Elementor Pro maakt het ook mogelijk om de huisstijl en lettertypes van jouw bedrijf over te nemen, zorgt voor een snelle website en heeft uitgebreide mogelijkheden voor het bouwen van de website.
Kies een optie !
Overige opties
Indien je specifieke wensen hebt, vink ze aan.

Homepage slider

0

 

Nieuws-/blogpagina

0

 

MailChimp koppeling

100

 

Social Media Feeds

100

 

Contactformulier

0

 

Offerte-formulier

0

 

Kies een optie !
SEO optimalisatie
Vindbaar worden in alle zoekmachines zoals Google & Bing?

SEO optimalisatie module

22222
Kies een optie…
Rank Math (Gratis)
Rank Math Pro (Jaarlijkse licentie)
Yoast (Gratis)
Yoast Premium (Jaarlijkse licentie)
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Rank Math (Gratis)De gratis versie van Rank Math zit bomvol opties voor het optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines. Inclusief het toevoegen van een sitemap, on-page SEO-controles en slimme schema’s om zoekmachines zoveel mogelijk informatie te geven over de informatie op je website.
 • Rank Math Pro (Jaarlijkse licentie)Rank Math Pro geeft je extra opties voor het optimaliseren van de vindbaarheid in zoekmachines, zoals lokale zoekmachineoptimalisatie, optimalisatie van afbeeldingen en een 404-monitor zodat verwijderde pagina’s worden doorverwezen naar bestaande pagina’s.
 • Yoast (Gratis)Yoast is een sterke SEO-tool, maar heeft wel minder uitgebreide opties dan Rank Math. Net zoals bij Rank Math kun je wel een sitemap toevoegen en on-page optimalisaties uitvoeren, maar de schema’s kun je niet naar eigen wens aanpassen.
 • Yoast Premium (Jaarlijkse licentie)Yoast Premium heeft meer opties, zoals de 404-monitor met automatische doorverwijzing bij verwijderde berichten. Maar als je van meer opties gebruik wilt maken, dien je de Yoast-tool uit te breiden met extra licenties. Bijvoorbeeld lokale SEO of de vindbaarheid van een e-commerce shop.
Kies een optie !

Google optimalisatie

22222
Kies een optie…
Google Basis
Google Medium
Google Pro
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Google BasisGoogle Analytics 4 + Google Search Console | Om vindbaar te worden is dit pakket noodzakelijk. We uploaden je sitemap en zorgen dat je websiteverkeer wordt bijgehouden.
 • Google MediumGoogle Analytics 4 + Google Search Console + Google Mijn Bedrijf | Voor de vindbaarheid zijn GA4 en Search Console noodzakelijk. Met het Google bedrijfsprofiel laat je je bedrijf op zijn best zien.
 • Google ProGoogle Analytics 4 + Google Search Console + Google Mijn Bedrijf + Google Tag Manager | Voor de vindbaarheid zijn GA4 + Search Console noodzakelijk. Met het bedrijfsprofiel geef je Google extra informatie. Tag Manager is te gebruiken als je resultaten wilt meten om te zien wat je website oplevert.
Kies een optie !
Huisstijl
Laat je website vormgeven in je eigen stijl.

Huisstijl

22222
Kies een optie…
Ik heb een logo en huisstijl
Ik heb alleen een logo nodig
Ik heb een logo en huisstijl nodig
Ik heb een logo en huisstijlUpload hier de juiste bestanden van je logo en huisstijlelementen, zodat we dat kunnen gebruiken bij de bouw van de website.
 • Kies een optie…
 • Ik heb een logo en huisstijlUpload hier de juiste bestanden van je logo en huisstijlelementen, zodat we dat kunnen gebruiken bij de bouw van de website.
 • Ik heb alleen een logo nodigEen logo is belangrijk voor de identiteit van je organisatie. Wij gaan aan de slag met het ontwerp en bieden twee revisierondes, zodat jij feedback kunt geven. Je krijgt een bestand dat je kunt gebruiken voor vormgeving en drukkers.
 • Ik heb een logo en huisstijl nodigWat krijg je? Een logo, visitekaartje, briefpapier, brochure lay-out (ook te gebruiken voor flyers etc.), social media headers voor relevante plaforms en een huisstijldocument waarin alles is verzameld.
Kies een optie !
Wat leuk dat wij je logo en/of huisstijl mogen maken! Heb je ideeën over wat je graag zou willen? Upload inspiratie hier. Dan kunnen we dit gebruiken als uitgangspunt!
Upload een huisstijldocument (.zip)(5MB)

Kies een optie !
Upload je logo (.ai/.eps/.svg/.pdf)

Kies een optie !
Voorbeeld uploaden

Kies een optie !
Voorbeeld uploaden

Kies een optie !
Voorbeeld uploaden

Kies een optie !
Voorbeeld uploaden

Kies een optie !
Voorbeeld uploaden

Kies een optie !
Fotografie
Laat je website vullen met je eigen foto’s of neem een stockfotopakket.

Foto keuze

22222
Kies een optie…
Ik heb foto’s die gebruikt kunnen worden
Ik heb nog geen foto’s om te gebruiken
Ik heb nog geen foto’s beschikbaar, maar laat zelf foto’s maken
Ik heb foto’s die gebruikt kunnen wordenEigen foto’s werken altijd het beste! Via de onderstaande WeTransfer-link kun je de foto’s voor je nieuwe website uploaden.
 • Kies een optie…
 • Ik heb foto’s die gebruikt kunnen wordenEigen foto’s werken altijd het beste! Via de onderstaande WeTransfer-link kun je de foto’s voor je nieuwe website uploaden.
 • Ik heb nog geen foto’s om te gebruikenWij kunnen stockfoto’s voor je downloaden om de website mee te vullen. Standaard downloaden we een stockfotopakket van 15 afbeeldingen.
 • Ik heb nog geen foto’s beschikbaar, maar laat zelf foto’s makenProfessionele foto’s zijn altijd de beste optie voor je website. Wij nemen graag contact op met je fotograaf om af te stemmen welke foto’s er gemaakt moeten worden voor jouw nieuwe website.
Kies een optie !
Verstuur foto\’s via WeTransfer

Contactgegevens fotograaf

Kies een optie !
Trainingen
Heb je weinig of geen ervaring met het bijhouden en onderhouden van websites? Volg dan een training bij ons!

Trainingen

22222
Kies een optie…
Ik heb geen training nodig
Ik heb weinig ervaring en kan zeker wat hulp gebruiken
Ik heb geen ervaring en wil dat jullie mij alles leren
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Ik heb geen training nodigWeet je precies hoe het bijhouden en onderhouden van websites werkt en heb je daar geen hulp bij nodig? Dan kun je direct na de oplevering zelf aan de slag gaan!
 • Ik heb weinig ervaring en kan zeker wat hulp gebruikenTijdens een training van 2 uur leggen we je de basis uit, zodat je dit onder de knie krijgt. Daarna zijn we nog een uur telefonisch beschikbaar om je op afstand te ondersteunen.
 • Ik heb geen ervaring en wil dat jullie mij alles lerenIn twee sessies van 2 uur brengen we je de basis bij en gaan we verder de diepte in om je te helpen bij eventuele problemen waar je tegenaan loopt. Daarna zijn we nog twee uur telefonisch beschikbaar om je op afstand te ondersteunen.
Kies een optie !
Hosting
Huur een stukje schijfruimte voor je website waarmee je altijd verbonden bent met het internet.

Hosting

22222
Kies een optie…
Ik heb al hosting en een domeinnaam geregistreerd
Ik heb nog geen hosting of domeinnaam geregistreerd
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Ik heb al hosting en een domeinnaam geregistreerdNa de oplevering zetten we de website op het portaal van de gewenste hostingprovider.
 • Ik heb nog geen hosting of domeinnaam geregistreerdMet onze servers heb je gegarandeerd een 99% uptime, een snelle service, domeinnaam met SSL-beveiliging en DNSSEC.
Kies een optie !

Pakket

22222
Kies een optie…
Managed WordPress Hosting
Managed WordPress Hosting + updates (Jaarlijkse kosten)
Kies een optie…
 • Kies een optie…
 • Managed WordPress HostingMet onze Managed WordPress Hosting heb je gegarandeerde uptime van 99%, een domeinnaam met SSL en DNSSEC.
 • Managed WordPress Hosting + updates (Jaarlijkse kosten)Updates zijn belangrijk om alles op de juiste manier te laten werken. Je gaat maandelijks mee in de updateronde, zodat je nooit een update mist en je website daardoor minder kwetsbaar is.
Kies een optie !
Bestanden uploaden
Upload je tekstdocumenten en/of menstructuur
Upload tekstdocumenten

Kies een optie !
Upload menustructuur

Kies een optie !

The price must be at least 0 Please interact with any of the choices availabe above

 

Email Offerte

 

 

Overzicht lijst

 

Totaal €0
BTW
€0
Item
Qnt
Amount
Huisstijl
Ik heb een logo en huisstijl
1
Fotografie
Ik heb foto’s die gebruikt kunnen worden
1
Sub totaal
€0
Tax (21.00%)
€0
Totaal
€0
Item
Qnt
Amount
Huisstijl
Ik heb een logo en huisstijl
1
Fotografie
Ik heb foto’s die gebruikt kunnen worden
1
Sub totaal
€0
Tax (21.00%)
€0
Totaal
€0