Gericht verkeer voor uw bedrijf!

Eerlijk gezegd vinden wij dat bedrijven teveel waarde hechten aan bezoekersaantallen. Want het is niet belangrijk hoeveel mensen naar je website komen maar hoeveel mensen daadwerkelijk iets van je kopen.

Maar om mensen iets te laten kopen moeten ze wel op uw website terechtkomen en wij hebben een aantal diensten om mensen te overtuigen iets via uw website te kopen.

Diensten:

Analytics
Je kunt niet verbeteren wat je niet kunt meten. Meten is weten! Wij zorgen ervoor dat Google analytics optimaal is ingesteld en de resultaten goed interpreteert. Zodat uw marketinginspanningen leiden tot meer relevante bezoekers naar uw website.

Organische SEO
Om meer bezoekers te krijgen moeten klanten uw site kunnen vinden. Door middel van onze professionele SEO-services regelen wij dat. Wij combineren geavanceerd en grondig onderzoek met gerichte on- en offpage optimalisatie technieken om de vindbaarheid van de site in de zoekmachines te verbeteren.

PPC (pay per click)
is de makkelijkste en snelste manier om gericht verkeer naar uw site te krijgen. Als Eqwise uw campagnes beheert, kunt u er zeker van zijn dat de juiste doelgroep met de hoogste mogelijk ROI naar uw site komt.

Lokale SEO
Als u lokale klanten bedient, kan lokale SEO een mooie manier zijn om klanten naar uw website en uw winkel of kantoor te trekken.

Lokale optimalisatie vereist andere strategieën dan traditionele organische SEO. Ons team zorgt ervoor dat uw site goed en op de juiste manier scoort in de lokale resultaten van de zoekmachines en Google maps.

Social Media marketing
Naast het hoofddoel van social media, het verhogen van brand awareness en de engagement kan het ook helpen om verkeer naar uw webste te krijgen. EQwise past bewezen social media technieken en creatieve strategieën toe om meer bezoekers naar uw site te trekken.

Remarketing
Ze zeggen “uit het oog uit het hart” . Remarketing zorgt ervoor dat uw merk “top of mind” blijft bij uw prospects die uw website al kennen en zet ze ertoe aan om terug te komen. EQwise kan krachtig, zorgvuldig uitgebalanceerde remarketing advertentie campagnes voor u opzetten die de bezoekers in hordes terug laat keren naar uw site.

Link Building
Het maakt niet uit wat u heeft gehoord maar inbound links zijn nog steeds een van de meest belangrijke signalen voor de posities bij de zoekmachines.
Bovendien brengen zij ook meer gericht verkeer naar uw website. Kijk wel uit voor ouderwetse “illegale link technieken” want tegenwoordig krijg je daar penalty’s voor. EQwise zorgt voor kwalitatief hoogwaardige links.