Zorg ervoor dat uw advertenties beter presteren en behaal topresultaten met onze diensten.

Krijg meetbare resultaten van online-advertenties

Het opzetten van een online-advertentie campagne is niet zo moeilijk. Maar om er het maximale uit te halen is niet zo makkelijk. Internetmarketingbureau Eqwise helpt u hierbij.

Diensten:

Pay per click management (PPC)
Wij hebben de kennis en ervaring om aan te wijzen waar uw online campagnes niet optimaal presteren. Wij weten hoe wij de data moeten interpreteren en hoe wij snel aanpassingen kunnen doorvoeren voor een maximale performance en optimaal resultaat. Onze kennis om de campagnes optimaal en professioneel te beheren zorgt voor lang termijn online business succes en groei.

Social media advertentie management
Net zoals PPC kunnen social media advertenties snel resultaat boeken. Maar alleen als je weet hoe je deze goed onderhoudt en opzet. Wij gebruiken geavanceerde management tactieken om ervoor te zorgen dat u optimaal resultaat uit uw investeringen haalt.

Remarketing campagne management
Remarketing is een kunst op zichzelf. Het is niet eenvoudig om ervoor te zorgen dat je de juiste bezoekers met de juiste boodschap bereikt zonder een stalker te lijken. Wij zorgen voor de juiste balans tussen advertentiebudget en ROI

Landingspagina optimalisatie
Een online-advertentie is de eerste indruk, maar ongeacht hoe goed die indruk ook is, het resultaat valt of staat met de landingspagina. Eqwise zorgt ervoor dat uw landingspagina’s de bezoekers tot conversie aanzetten.