Krijg meer potentiële klanten in uw sales funnel met een van deze diensten.

Al onze marketingdiensten helpen op de een of andere manier om het aantal leads te verhogen. Maar onderstaande diensten zijn speciaal gericht op groei van uw bedrijf en geven duidelijk meetbare resultaten.

Diensten:

Webdesign en ontwikkeling
Om leads te verkrijgen heeft u een website nodig die al uw digitale marketinginspanningen ondersteunt. Elke stap bij de ontwikkeling en het ontwerp van onze projecten doen wij met de marketing in ons achterhoofd. Dus u kunt er zeker van zijn dat een door EQwise gebouwde website de perfecte fundering is voor een sterke aanwezigheid op het web.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)
Voordat iemand een lead en uiteindelijk een klant wordt moeten ze eerst uw website kunnen vinden. Met een sterke SEO strategie komt u hoog in de zoekmachineresultaten en maximaliseert u de conversie zodat u uw concurrenten verslaat.

Pay per click management (PPC)
Het gerichte bezoek dat u krijgt van PPC-campagnes is rijp voor conversie. Als je het goed regelt, is PPC is een van de snelste manieren om sales en leads te verhogen. EQwise heeft de kennis en ervaring om effectieve advertenties te maken voor een optimale ROI.

Analytics
Met Web Analytics houdt u meer bij dan alleen uw aantal bezoekers. Het laat u zien hoe bezoekers converteren en helpt u bij het verhogen van de sales. EQwise zet uw Analytics-account goed op zodat u waardevolle bruikbare inzichten verkrijgt.

Conversie optimalisatie
Het aantal bezoekers is niets meer dan een getal als het bezoek niet tot een lead leidt. EQwise past conversietechnieken toe en monitort de resultaten van de website continue zodat “best practises” optimaal voor uw bedrijf zijn.

Social media marketing
Social media ondersteunt verhoging van merkbekendheid en betrokkenheid. Als dit goed wordt gedaan, kan het zorgen voor het aantrekken van gerichte bezoekers naar uw site die meer geneigd zijn om te converteren. EQwise ondersteunt bij het realiseren van een social media aanwezigheid waardoor dit effectief wordt bereikt.

Lokale SEO
Als u lokale klanten bedient, kijkt u naar meer dan alleen een naam en emailadres. U zoekt naar mensen die bij uw winkel of kantoor langskomen. Onze lokale SEO-optimalisatie helpt u daarmee.

Remarketing
Vaak beschouwen wij nieuwe bezoekers als het belangrijkste doel van SEO. Maar degenen die het meest waarschijnlijk converteren zijn degenen die al een keer op uw site zijn geweest en bekend zijn met uw merk. Onze remarketingdienst zal ervoor zorgen dat deze kans niet verloren gaat.