webanalytics & conversie

Het is tegenwoordig makkelijk om web analytics data voor uw website te krijgen. Installeer een plugin voor Google Analytics en voila…data. Er is echter een groot verschil tussen het kijken naar data en het krijgen van inzicht uit dezelfde data.

Als directeur of marketeer wilt u niet naar websiterapporten kijken tenzij deze u vertellen wat u met de resultaten moet doen. U wilt weten hoe u meer bezoekers kunt overhalen uw producten of diensten te kopen.

Wij laten u niet uw tijd en energie verspillen door het kijken naar en bestuderen van Google Analytics websiterapporten want wij integreren Analytics met uw zakelijke doelstellingen en strategieën zodat u uw marketingplan & beslissingen kan baseren op juiste en actuele data.

Soms kunnen kleine aanpassingen van de website een belangrijke impact hebben op de performance ervan. Dan moet u onder andere denken aan verbeteringen van de websiteconversies, ROI en websiteverkeer. Dit is een continu proces maar zal ervoor zorgen dat uw website uiteindelijk optimaal zal functioneren met een maximale conversieratio.